Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Két koncert egy este

Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor kettőse, a Latin Duó az ország egyik legnépszerűbb klubformációja. A két gitáros estéről-estére elvarázsolja a közönséget, bárhol is lépjen fel, elegáns étteremben vagy füstös pubban. Évente egyszer azonban szükségét érzik, hogy exkluzív helyszínen, nagy színpadon, kiváló muzsikusok kíséretével adják elő erre az alkalomra összeállított, rendhagyó műsorukat.
 
A zenekarral kibővített duó koncertje előtt itt, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben mutatkozik be nagy közönség előtt Tátrai Tibor vadonatúj formációja. A Tátrai Trendet Tibusz mellett a szintén gitáros Pintér Tibor, a nagybőgős Glaser Péter és az ütőhangszeres Czibere József alkotja. Tátrai Tibor így beszél az együttesről:

„Kamaramuzsikálásnál nem ritka ez a formáció, de mi nem jazzt játszunk, inkább a rám jellemző dolgokat, olyan dalokat, amelyek az elmúlt egy-két évben születtek meg bennem. Kellemes, érthető és szerethető zenét.”

Művészetek Palotája, 2008. november 22. 20:00

Ez eddig a sajtóanyag, tehát a hivatalos rész, majd írok kevésbé hivatalosat is, igyekszem ott lenni a Tátrai Trend első koncertjén, október tizedikén, a fehérvári FEZEN Klubban.
 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek