Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Propeller Band - letölthető album

Elkészült a Propeller Band bemutatkozó albuma, ...másra gondolok címmel. Vető Péter (ének, gitár), Kelló Balázs (basszusgitár, vokál) és Sólyom Attila (dobok, vokál, beatbox) a lemez anyagát azonnal letölthetővé tette honlapján, méghozzá ingyenesen.
 
Nem ez az első eset, hogy az egyszeri zenerajongó nem kényszerül sorállásra a CD-boltban :-), külföldi (Radiohead, Nine Inch Nails) és magyar (United, Mátyás Attila) példák is akadnak az ingyenes albumletöltésre. Elsőlemezes zenekarnak talán még jobban is jön az internet adta lehetőség, hiszen így mutathatja meg produkcióját a lehető legtöbb embernek. Persze ehhez jó dalok is szükségeltetnek, máskülönben a kutya nem fogja leszedni a lemezt. A Propeller Band esetében ezzel olyannyira nincs gond, hogy az év egyik legjobb anyagával rukkolt elő. (A felvétel a Tom-Tom Stúdióban készült, többek között Jamie Winchester és Romhányi Áron közreműködésével.)

Jó magyar emberként persze kérdezhetnénk: na de hogy lesz ebből pénz? - ám most inkább legyünk a jó zene kedvelői, s ne kotorásszunk mások zsebében. A valódi zenész azért zenél, hogy érzéseit, gondolatait átadja hallgatóinak, tehát evidens, hogy el akar jutni hozzájuk. A Propeller Band jó úton jár. Nem csak zeneileg - a közönség felé is.

 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek