Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

KĂ©t koncert egy este

Tátrai Tibor és Szûcs Antal Gábor kettõse, a Latin Duó az ország egyik legnépszerûbb klubformációja. A két gitáros estérõl-estére elvarázsolja a közönséget, bárhol is lépjen fel, elegáns étteremben vagy füstös pubban. Évente egyszer azonban szükségét érzik, hogy exkluzív helyszínen, nagy színpadon, kiváló muzsikusok kíséretével adják elõ erre az alkalomra összeállított, rendhagyó mûsorukat.
 
A zenekarral kibõvített duó koncertje elõtt itt, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben mutatkozik be nagy közönség elõtt Tátrai Tibor vadonatúj formációja. A Tátrai Trendet Tibusz mellett a szintén gitáros Pintér Tibor, a nagybõgõs Glaser Péter és az ütõhangszeres Czibere József alkotja. Tátrai Tibor így beszél az együttesrõl:

„Kamaramuzsikálásnál nem ritka ez a formáció, de mi nem jazzt játszunk, inkább a rám jellemzõ dolgokat, olyan dalokat, amelyek az elmúlt egy-két évben születtek meg bennem. Kellemes, érthetõ és szerethetõ zenét.”

Mûvészetek Palotája, 2008. november 22. 20:00

Ez eddig a sajtóanyag, tehát a hivatalos rész, majd írok kevésbé hivatalosat is, igyekszem ott lenni a Tátrai Trend elsõ koncertjén, október tizedikén, a fehérvári FEZEN Klubban.
 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek