Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Peta lemezbemutatĂłja

A tavalyi év végén jelent meg Lukács Peta önálló albuma, a War and Pace. Már akkor ígért lemezbemutató koncertet, s április 24-én este nyolctól a Gödör Klubban valóban színpadra lép zenekarával.
 
„Nem is volt olyan nehéz összehozni a társulatot” - mondja a Bikini kiváló gitárosa. - „Geröly Matyit Borlai Gergõ ajánlotta maga helyett, Varga Gergõ tanítványom volt, Horváth „Sexy” Gábor pedig elsõként jelentkezett, amikor meghirdettem a basszusgitárosi posztot. Gyorsan összerázódtunk, ahogy ez nyilván érzõdik is új videónkon.”

A koncerten majdnem a teljes lemezanyag elhangzik, hiszen (a külföldön élõ Borlai Gergõ kivételével) az album összes alkotója fellép a Gödörben. A zongorista Nagy János mellett négy énekes közremûködik, Pacziga Linda, Völgyesi Gabi, Csongor Bálint és Tóth Gergõ.

„A névsorból sejthetõ, hogy élõben mások lesznek az arányok, mint a lemezen voltak. A koncerten felerészt vokális dalok szólalnak meg. Minden vendégemmel olyan számot is eljátszom, ami ugyan nem saját, de valamilyen közös élmény fûz hozzá minket. Hogy pontosan melyek ezek, maradjon meg meglepetésnek.”

Annyit azonban sejthetünk, hogy az est két legnagyobb sztárvendégével, D. Nagy Lajossal és Németh Alajossal mit fog játszani Peta és zenekara: természetesen Bikinit. A lemezbemutató koncertrõl további részleteket itt lehet megtudni.
 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek