Jelentkezz be! [ j vagy itt? Regisztrlj!]

Mini a Bem Rockparton

A Budavári Mûvelõdési Házban, azaz a legendás Bem Rockparton már csak évente kétszer lehet koncert. Az egyik most aktuális, Török Ádám és a Mini november negyedikén este héttõl lép fel.
 
Mint egy korábbi Mini-interjúból kiderül, öt éve nem lehet este tíz után hangos zene abban a klubban, amely annak idején nem csak a Mini, hanem a Syrius, a Kex, a Sakk-Matt, késõbb a RABB, Deák Bill Gyula, vagy éppen a Fahrenheit otthona volt. Sõt, most már egyedül Török Ádám játszhat itt zenekarával, õsszel és tavasszal egy-egy alkalommal.
Ha már csak ennyi jutott, igyekeznek a lehetõ legtöbb tartalommal megtölteni ezt a három órát. A bulin ott lesz a Mini egyik alapító tagja, Závodi János is, vele a régi slágerek (Kell a barátság, Kereszteslovag) mellett a régi idõk emlékére pár Cream feldolgozást is eljátszanak. Egy blokkban a RABB-ról és sajnálatos módon elhunyt basszusgitárosáról, Kerékgyártó "Füles" Istvánról emlékeznek meg. Valamint persze mûsoron lesz néhány új szám az aktuális albumról, az Éjszakai harcosról.
 
Foldal            Cikkek            Frum            Kzssg            Kapcsolat
Marthy Gyrgy © 2006 • Adatvdelmi elvek