Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Mini a Bem Rockparton

A Budavári Művelődési Házban, azaz a legendás Bem Rockparton már csak évente kétszer lehet koncert. Az egyik most aktuális, Török Ádám és a Mini november negyedikén este héttől lép fel.
 
Mint egy korábbi Mini-interjúból kiderül, öt éve nem lehet este tíz után hangos zene abban a klubban, amely annak idején nem csak a Mini, hanem a Syrius, a Kex, a Sakk-Matt, később a RABB, Deák Bill Gyula, vagy éppen a Fahrenheit otthona volt. Sőt, most már egyedül Török Ádám játszhat itt zenekarával, ősszel és tavasszal egy-egy alkalommal.
Ha már csak ennyi jutott, igyekeznek a lehető legtöbb tartalommal megtölteni ezt a három órát. A bulin ott lesz a Mini egyik alapító tagja, Závodi János is, vele a régi slágerek (Kell a barátság, Kereszteslovag) mellett a régi idők emlékére pár Cream feldolgozást is eljátszanak. Egy blokkban a RABB-ról és sajnálatos módon elhunyt basszusgitárosáról, Kerékgyártó "Füles" Istvánról emlékeznek meg. Valamint persze műsoron lesz néhány új szám az aktuális albumról, az Éjszakai harcosról.
 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek