Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Ogi 55

Peter Ogi ötvenötödik születésnapját jubileumi koncerttel ünnepli a Millenárison. Az Everything will flow címet viselõ elõadásra november 18-án este nyolckor kerül sor, hihetetlenül sok vendégzenész közremûködésével.
 
Peter Oginak volt már életmûkoncertje két évvel ezelõtt, különösebb apropó nélkül, most hasonló megmozdulásra készül, nagyobb helyen, több vendéggel. Talán mert a közönség nagy része számfetisiszta, s inkább mozdul meg akkor, ha látja, valaki vagy valami aránylag kerek évfordulóhoz érkezett.
Ogi ötvenöt éves lett (boldog szülinapot!), így van mivel hirdetni a bulit, persze nem ez az érdekes, hanem hogy valóban egészen különleges koncertre számíthatunk. A tervek szerint negyvenkét dal hangzik el közel három óra alatt, cirka harminc muzsikus fellépésével. A legkülönfélébb stílusokban alkotó zenészekrõl van szó, az õs undergroundot Balaton és Európa Kiadó, a frissebb alternatív vonalat PUF és Quimby, a minõségi rockot Bikini és LGT tagok képviselik, s jónéhány jazzista is színpadra lép. (A majdnem teljes lista a Millenáris ajánlójában olvasható.)

 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek