Jelentkezz be! [ j vagy itt? Regisztrlj!]

Vernon Reid és a European Mantra

Vernon Reid (Living Colour) szólóprojektjével, a Masque együttessel február 20-án az A38 Hajón játszik. Sõt: nem csak saját zenekarával, hanem a European Mantrával is fellép ezen az estén!
 
A nyolcvanas évek végén új színt hozott a rockzenébe a Living Colour. S ez most nem poénkodás a névvel vagy a bõrszínnel, az együttes különbözõ stílusok elegyítésével valóban új minõséget hozott létre. Ráadásul a muzsikusok egyénileg is elképesztõ dolgokra képesek, kinek (például nekem) a basszusgitáros Doug Wimbish, kinek a dobos Will Calhoun, kinek pedig a gitáros Vernon Reid játéka jött be legjobban.
A Living Colour azóta feloszlott, majd újra összeállt, s még nálunk is járt. Vernon Reidnek azonban nem elég az anyazenekara, három éve szólóprojektet hozott létre. A Masque nevû együttessel február 20-án érkezik az A38-ra. Természetesen nem Living Colourt idézõ zenére kell számítanunk a koncerten - hogy pontosan mit is játszik Vernon Reid és csapata, azt a MySpace-en lehet meghallgatni.
A Masque elõtt a European Mantra lép fel. Ami egyrészt remek választás, Borlai Gergõ, Lukács Peta, Papesch Péter és Nagy János különleges muzsikája csak emelheti az este színvonalát, másrészt úgy hírlik, maga Vernon Reid is beszáll az együttesbe néhány dal erejéig!
 
Foldal            Cikkek            Frum            Kzssg            Kapcsolat
Marthy Gyrgy © 2006 • Adatvdelmi elvek