Jelentkezz be! [ Új vagy itt? Regisztrálj!]

Singer Ă©s Kulick

Az ESP együttes, azaz az Eric Singer Project március 21-én a Wigwam Rock Klubban ad koncertet
 
Ez az ESP nem a magyar ESP, nem Erdélyi Péter és Gõz László együttese, hanem a kiváló és igen foglalkoztatott dobos, Eric Singer saját zenekara. Eric egyszerre tagja a Kissnek és Alice Cooper együttesének, ám úgy látszik, ez sem elég neki, ezért hozta létre az Eric Singer Projectet. Társai sem akárkik: Bruce Kulick (Kiss, Grand Funk Railroad) gitározik, John Corabi (Motley Crue) énekel és gitározik, Chuck Garric (Alice Cooper együttese) basszusozik a csapatban.

Ha már ilyen remek zenekarokban fordultak meg a muzsikusok, természetes, hogy mûsoruk jórészt volt és jelenlegi bandáik dalaiból áll. Sõt - mivel kedvtelésbõl hozták létre az ESP-t - kedvenceiktõl is játszanak pár számot. Így keveredik egymás mellé például az Unholy (Kiss) és a Born To Raise Hell (Motörhead).

Az ESP európai turnéjának magyar állomása a Wigwam Rock Klubban lesz. Március 21-én este nyolctól Eric Singer ismerõs környezetben muzsikálhat társaival, hiszen 2003-ban már fellépett a helyen, a Kiss Forever Band vendégeként. A magyar zenekar tapasztalatairól itt olvashatsz:

Singer tempĂłja
 
Főoldal            Cikkek            Fórum            Közösség            Kapcsolat
Maróthy György © 2006 • Adatvédelmi elvek