Jelentkezz be! [ j vagy itt? Regisztrlj!]

Propeller Band - letölthetõ album

Elkészült a Propeller Band bemutatkozó albuma, ...másra gondolok címmel. Vetõ Péter (ének, gitár), Kelló Balázs (basszusgitár, vokál) és Sólyom Attila (dobok, vokál, beatbox) a lemez anyagát azonnal letölthetõvé tette honlapján, méghozzá ingyenesen.
 
Nem ez az elsõ eset, hogy az egyszeri zenerajongó nem kényszerül sorállásra a CD-boltban :-), külföldi (Radiohead, Nine Inch Nails) és magyar (United, Mátyás Attila) példák is akadnak az ingyenes albumletöltésre. Elsõlemezes zenekarnak talán még jobban is jön az internet adta lehetõség, hiszen így mutathatja meg produkcióját a lehetõ legtöbb embernek. Persze ehhez jó dalok is szükségeltetnek, máskülönben a kutya nem fogja leszedni a lemezt. A Propeller Band esetében ezzel olyannyira nincs gond, hogy az év egyik legjobb anyagával rukkolt elõ. (A felvétel a Tom-Tom Stúdióban készült, többek között Jamie Winchester és Romhányi Áron közremûködésével.)

Jó magyar emberként persze kérdezhetnénk: na de hogy lesz ebbõl pénz? - ám most inkább legyünk a jó zene kedvelõi, s ne kotorásszunk mások zsebében. A valódi zenész azért zenél, hogy érzéseit, gondolatait átadja hallgatóinak, tehát evidens, hogy el akar jutni hozzájuk. A Propeller Band jó úton jár. Nem csak zeneileg - a közönség felé is.

 
Foldal            Cikkek            Frum            Kzssg            Kapcsolat
Marthy Gyrgy © 2006 • Adatvdelmi elvek