Jelentkezz be! [ j vagy itt? Regisztrlj!]
  2008
  2007
  2006
  2005
  2004
  2003
  2002
  2001
  2000
  1999
  1998
  1997
  Ms rsok
Marthy Gyrgy

Valdi zenszek szinte interji
Valdi zenszek?
Egyrtelm, hogy nem foglalkozhattunk kitallt zenszekkel, akik helyett msok szlaltatjk meg a hangokat a stdiban.

  olvasok mg rla

Google
Web www.marothy.hu

MARTHY GYRGY 2001
Gerendás Péter - Új dimenziók - Az összefüggõ egység   Gerendás Péter - Új dimenziók - Az összefüggõ egység

Új dimenziók címmel nemrég jelent meg Gerendás Péter új albuma. Az "új" jelzõ használata ezúttal többszörösen is indokolt, nem véletlen, hogy a lemezcímben is szerepel. A kiváló szerzõ és elõadó ugyanis különleges produkcióval állt elõ. Az anyag egyfajta stíluskavalkád, ugyanakkor mégis egységes egészet alkot. Ráadásként a dalszövegek többsége igazán komoly, súlyos témákat dolgoz fel.
Megjelens: 2001/10/28 | Lapszm: 2001 |


Irigy Hónaljmirigy - Jobb, mint az eredeti   Irigy Hónaljmirigy - Jobb, mint az eredeti

Különleges helyzetû együttes az Irigy Hónaljmirigy. Egyrészrõl ugye vastagon benne van a szakmában, másrészt viszont a tagok kénytelenek kívülállóként is figyelni az itt zajló eseményeket. Máskülönben poénjaikból nem sokat értene a közönség. Ha már így áll a dolog, megkértük a zenekart (pontosabban jelen esetben a felét), hogy ossza meg olvasóinkkal tapasztalatait a könnyûzenei szakmáról. Petivel, Tomival, Zolival és Ferivel beszélgettünk, Uszi, Laci, Imi és Gyõzi ezúttal nem volt jelen.
Megjelens: 2001/10/28 | Lapszm: 2001 |


Emil.RuleZ! - A másik út   Emil.RuleZ! - A másik út

Winkler és Eldée és Jules alkotja a hálózati jazzbitang zenekart. Az Emil.RuleZ! különlegesen egyéni hangulatát és dalait elsõként az internet-hozzáféréssel rendelkezõk ismerhették meg. Az underground létbõl akkor lépett ki a trió, amikor egy rádió játszani kezdte nótáit, s ma már ott van a boltokban a bemutatkozó album, a Zazie az ágyban.
Megjelens: 2001/09/27 | Lapszm: 2001 |


Horváth Kornél - Hangszerbemutató a stúdióban   Horváth Kornél - Hangszerbemutató a stúdióban

Az ország legismertebb és legfoglalkoztatottabb ütõhangszerese érdekes módon annak idején fuvolistaként indult. Hogy Horváth Kornél milyen pályát futhatott volna be ezzel az instrumentummal, azt már sosem tudjuk meg. A váltás mindenesetre azt hozta számára, hogy mindez idáig körülbelül kétszázötven albumon mutathatta be tudását, valamint szinte megszámlálhatatlan koncerten állt vagy ült kedvenc hangszerei mögött.
Megjelens: 2001/09/24 | Lapszm: 2001 |


Kiss Forever Band - A hobbibanda albuma   Kiss Forever Band - A hobbibanda albuma

Öt évvel ezelõtt négy ismert muzsikus hobbizenekart hozott létre. Váry "Starchild" Marci, Maróthy "Space Ace" Zoltán, Pocky "Demon" és Tobola "Catman" Csaba a nagy kedvenc, a Kiss együttes dalait játssza azóta is, évrõl-évre több koncerten, jó ideje már külföldön is. Április végén pedig megjelenik a Kiss Forever Band elsõ albuma, a Nephilim Records kiadásában.
Megjelens: 2001/05/16 | Lapszm: 2001 |


Varga János - Ami a lelket érinti meg   Varga János - Ami a lelket érinti meg

Az év, vagy ha úgy jobban tetszik, az évezred elsõ nagy magyar koncertjére januárban került sor, a MOM Mûvelõdési Központban. Elõbb a hazánkban élõ és alkotó holland gitáros, Anand Mahangoe lépett fel zenekarával, majd a Varga János Project adta elõ mûsorát. A "nagy" jelzõ használatát nem kizárólag a magas színvonalú muzsika indokolja - a közönség zsúfolásig megtöltötte a házat.
Megjelens: 2001/03/25 | Lapszm: 2001 |

Foldal            Cikkek            Frum            Kzssg            Kapcsolat
Marthy Gyrgy © 2006 • Adatvdelmi elvek